Skip to main content

Wil je de schoonmaak dienstverlening zo optimaal mogelijk organiseren en heb je graag alles schoon en op orde?

Home » Coördinator schoonmaak

Coördinator schoonmaak (fulltime)

Amsterdam | Full-time | Eigen vervoer
Waar kom je te werken?

Je komt te werken op diverse locaties van TMA Logistics BV, één van de grootste logistieke dienstverleners in het Noordzeekanaal gebied. Deze locaties zijn verspreid in Noord-Holland: Alkmaar, Amsterdam (hoofdkantoor, sanitair en warehouses) en in Velsen (drie verschillende locaties).

Hoe zien jouw werkzaamheden er uit?

Als coördinator schoonmaak ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de schoonmaak van de verschillende locaties. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze baan afwisselend en uitdagend. Naast het opstellen van de planning, bijhouden van de voorraad schoonmaakproducten/drinken op de locaties werk je zelf mee in de schoonmaak. Tevens ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing en coaching van jouw team die bestaat uit 5 medewerkers. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Werktijden van 7:00 tot 16:00 uur. Het betreft een baan van 40 uur per week.

Je rapporteert aan Manager Facility. Op vaste momenten heb je intern overleg met de medewerker office support.

Wij bieden

Een werkplek binnen een fijn, enthousiast en gemotiveerd team. Goede, informele werksfeer en platte organisatie. Ruimte voor ideeën en eigen initiatief. Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris wat past bij je kennis en ervaring;
 • Een bedrijfsauto (voor woon/werk en zakelijk verkeer);
 • Een mobiele telefoon van de zaak;
 • Fulltime (40 uur);
 • 26 vakantiedagen en 4 ATV dagen;
 • Diverse personeelsactiviteiten per jaar.
Onze ideale kandidaat

Je hebt MBO werk- en denkniveau en je hebt relevante werkervaring als medewerker schoonmaak. Je bent energiek, resultaatgericht, pro actief, accuraat en je kunt goed plannen en organiseren. Je bent een echte aanpakker. Verder werk je gestructureerd en heb je een goede beheersing in Nederlands en Engelse taal.

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie?

Wij ontvangen jouw reactie voorzien van een CV graag tegemoet, ter attentie van Thelma Woudstra (HR) via hr@tmalogistics.nl zodat we snel in contact met je kunnen komen! Heb je vragen over de inhoud van de vacature, neem dan contact op met Wilco van der Made, via 020 – 705 24 44.

Meer over TMA Logistics

TMA Logistics is een logistiek dienstverlener welke het gehele transport van A tot Z regelt voor haar opdrachtgevers. Nee, is geen optie. Wij zoeken altijd naar de beste en meest efficiëntie logistieke oplossingen, waardoor de opdrachtgever geen omkijken heeft naar het transport. Onze kracht ligt bij de kwaliteit die alle 180 collega’s iedere dag weer leveren.

Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

  Upload je C.V.

  Upload je motivatie

  Leave a Reply