Skip to main content

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je jouw passie voor techniek volledig kunt benutten?

Home » Technisch medewerker

Technisch medewerker
(fulltime)

Amsterdam | Full-time | Eigen vervoer
Waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze terminal in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Ook bezoek je op regelmatige basis de overige locaties.

Hoe zien jouw werkzaamheden er uit?

Als Technisch medewerker speel je een cruciale rol in het gehele facilitaire proces. Je bent verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan technische taken, zoals het uitvoeren van controles op veiligheid, hygiëne en de algemene staat van werkmateriaal. Ook zorg je voor tijdige keuringen en rapporteer je de kosten van het werkmateriaal. Je lost storingen op, voert onderhoud uit en je begeleid grotere reparaties. Naast de technische werkzaamheden, verwerk je de administratie en ondersteun je bij aanvragen van offertes en onderhoud je contacten met onze leveranciers.

Je rapporteert aan Manager Facility.

Wij bieden

Een dynamische werkplek binnen een fijn, enthousiast en gemotiveerd team. Goede, informele werksfeer en platte organisatie. Ruimte voor ideeën en eigen initiatief. Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris wat past bij je kennis en ervaring;
 • Fulltime (40 uur);
 • 26 vakantiedagen en 4 ATV dagen;
 • Diverse personeelsactiviteiten per jaar.
Onze ideale kandidaat

Je hebt een afgeronde MBO/BBL opleiding ((elektro)technisch). Bij voorkeur heb je al ervaring in de elektra of als timmerman maar ook als je niet veel ervaring hebt dan wel een BBL technisch leertraject volgt, nodigen we je uit om te solliciteren. Je bent technisch ingesteld, zelfstandig en je bent pro actief. Je bent een echte aanpakker. Verder heb je een goede beheersing in Nederlands en Engelse taal.

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie?

Wij ontvangen jouw reactie voorzien van een CV graag tegemoet, ter attentie van
Thelma Woudstra (HR) via hr@tmalogistics.nl zodat we snel in contact met je kunnen komen! Heb je vragen over de inhoud van de vacature, neem dan contact op met Wilco van der Made, via 020 – 705 24 44.

Meer over TMA Logistics

TMA Logistics is een logistiek dienstverlener welke het gehele transport van A tot Z regelt voor haar opdrachtgevers. Nee, is geen optie. Wij zoeken altijd naar de beste en meest efficiëntie logistieke oplossingen, waardoor de opdrachtgever geen omkijken heeft naar het transport. Onze kracht ligt bij de kwaliteit die alle 180 collega’s iedere dag weer leveren.

Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

  Upload je C.V.

  Upload je motivatie

  Leave a Reply