Skip to main content

Hou je van afwisselend werk binnen in een dynamische omgeving en heb je bovenal interesse in facilitaire zaken

Home » Operationeel facilitair beheerder

Operationeel facilitair beheerder (fulltime)

Amsterdam | Full-time | Eigen vervoer
Waar kom je te werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Ook bezoek je op regelmatige basis de overige locaties.

Hoe zien jouw werkzaamheden er uit?

Als Operationeel facilitair beheerder ben je het aanspreekpunt voor alle onderhoud van gebouwen, terreinen en kantoren voor medewerkers en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van onderhouds- en reparatie werkzaamheden, het beheren van de infrastructuur en het verrichten van algemene facilitaire werkzaamheden. Je ondersteunt hierbij de leidinggevenden op de diverse locaties in geval facilitaire calamiteiten en/of onderhoud van onze (on) roerende goederen en terreinen. Je rapporteert aan Manager Facility en je werkt nauw met hem samen.

Wij bieden

Een zelfstandige functie binnen een ambitieuze en dynamische organisatie en een werkplek binnen een fijn, enthousiast en gemotiveerd team. Goede, informele werksfeer en platte organisatie. Ruimte voor ideeën en eigen initiatief. Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris wat past bij je kennis en ervaring;
 • Fulltime (40 uur);
 • 26 vakantiedagen en 4 ATV dagen;
 • Diverse personeelsactiviteiten per jaar.
Onze ideale kandidaat

Je hebt HBO werk/denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je kunt de juiste prioriteiten stellen en je bent pro actief. Je bent bevlogen en je werkt met passie voor je vak. Je gaat altijd opzoek naar nieuwe oplossingen.

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie?

Wij ontvangen jouw reactie voorzien van een CV graag tegemoet, ter attentie van
Ed Meerevoort (HR) via hr@tmalogistics.nl zodat we snel in contact met je kunnen komen! Heb je vragen over de inhoud van de vacature, neem dan contact op met Wilco van der Made, via 020 – 705 24 44.

Meer over TMA Logistics

TMA Logistics is een logistiek dienstverlener welke het gehele transport van A tot Z regelt voor haar opdrachtgevers. Nee, is geen optie. Wij zoeken altijd naar de beste en meest efficiëntie logistieke oplossingen, waardoor de opdrachtgever geen omkijken heeft naar het transport. Onze kracht ligt bij de kwaliteit die alle 180 collega’s iedere dag weer leveren.

Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

  Upload je C.V.

  Upload je motivatie

  Leave a Reply